Poziv na edukaciju Osnove pripreme i pisanja projekata

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine organizira dvodnevni trening u cilju osnaživanja i unaprjeđivanja znanja i vještina za pisanje projekata.

Cilj edukacije je savladati osnovne elemente projektnog prijedloga, te unaprijediti razumijevanje svih elemenata projektnog obrasca. Na edukaciji će moći naučiti osnove znanja i vještina iz područja pisanja projekata kao što su: što definiranje prijedloga projekta, smjernice za pisanje projekta, osnovni elementi koje svaki projekt mora sadržavati, praktična izrada pojedinih dijelova projektnog prijedloga na konkretnim primjerima iz prakse, definiranje budžeta, savjeti i upute, pisanje izvješća i sl.

Termin održavanja edukacije je 06. i 07. listopada 2023. godine u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. (adresa Gatačka 18, 71 000 Sarajevo).  U petak 06. listopada edukacija će se održati u terminu od 17.00 h do 19.30 h, a 07. listopada od 09.00 h do 17.00 h. Kotizacija za sudjelovanje na edukaciji iznosi 30 KM po osobi. U kotizaciju je uračunata edukacija, hrana i osvježenje. Za sudionike kojima je potreban smještaj dan ranije, isti će biti osiguran.

Za sudjelovanje na edukaciji potrebno je poslati prijavu  do 04. listopada 2023. godine. Prijave se mogu slati elektronskim putem na e-mail: ncm.martina@gmail.com. Nakon zaprimljene prijave biti će dostavljena informacija o načinu plaćanja kotizacije. Broj sudionika je ograničen!

Za dodatna pitanja molimo vas da nas kontaktirate na broj 033 788 406.

Kontakt osoba: Martina Vidović