Obilježen Dan otvorenih vrata Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih “Ivan Pavao II.”

U utorak, 3. listopada 2023. godine, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. priredio je izvanredan program povodom Dana otvorenih vrata. Svi posjetitelji su imali priliku sudjelovati u obilju zanimljivih aktivnosti. To je bila izvanredna prilika za upoznavanje djelatnika Centra za mlade, istraživanje njihovih resursa te saznati više o projektima namijenjenim mladima.

Svi prisutni su imali priliku uživati u obilasku i razgledavanju prostorija Centra za mlade, uz stručno vođenje djelatnika koji su detaljno predstavljali svaki dio zgrade i njihovu svrhu. Na samom ulazu, djelatnici su izložili svoj rad i aktivnosti koje su provodili tijekom proteklih šesnaest godina, te su bili otvoreni za razgovor o programima dostupnim mladima. Također, posjetitelji su imali priliku opušteno družiti se na terasi Centra za mlade, sudjelovati u zanimljivom Pub kvizu i uživati u sadržajnom programu.

Zahvaljujući projektu Socijalne inkluzije osoba s intelektualnim poteškoćama u Sarajevu (SINOPS) koji Centar za mlade realizira s Udruženjem Oaza, korisnici Udruženja imali su mogućnost predstaviti svoje radove koje izrađuju u Udruženju te sudjelovati u programu Dana Otvorenih vrata.

Cjelokupni tim Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. izražava iskrenu zahvalnost svim sudionicima i organizacijama koje su posvetile svoje vrijeme kako bi nas posjetili. Nadamo se da će naše susretanje biti početak plodne suradnje koja će se nastaviti i u budućnosti, te da ćemo zajedno ostvariti mnoge korisne projekte. Hvala vam što ste bili s nama!