Nova sezona emisije Radost mladosti

 

Od ovoga tjedna, započela je nova sezona emisije Radost mladosti, koju u suradnji s Radio Marijom BiH priprema i realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. Emisija obrađuje aktualne teme, događanja u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II, te mnoga osobna, kako duhovna, tako i profesionalna iskustva naših gostiju. Svoje priče na poseban način donose mladi: volonteri, animatori i vršnjački edukatori, te svećenici i drugi stručnjaci iz raznih znanstvenih grana poput teologije, filozofije, psihologije i slično.

U prvoj epizodi nove sezone, urednik i voditelj Stefan Kukrić razgovarao je s animatorima i vršnjačkim edukatorima koji su ljeto proveli s mladima na ljetnim kampovima. Govorili su o svojim iskustvima i radosnim trenutcima koje su doživjeli tijekom kampova. Prvu epizodu i zanimljiv razgovor s animatorima i vršnjačkim edukatorima, možete poslušati na sljedećem linku: https://youtu.be/C_JbxR48HBI

Emisija Radost mladosti je na programu Radio Marije BiH svakog prvog i trećeg ponedjeljka u mjesecu. Emisije redovito možete pratiti i preko YouTube kanala Radio Marije BiH.

Uživajte u novoj sezoni sa zanimljivim gostima i zanimljivim temama.