Održan susret za mlade u Novom Travniku i Biloj

Povodom predstojećeg obilježavanja 16. rođendana Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II upriličeni su, 11. listopada, susreti za mlade iz Novog Travnika i Bile.

Na susretu u Novom Travniku nazočilo je 50 mladih iz Osnovne škole i Srednje škole Novi Travnik koji pripadaju župi Presvetog Trojstva u Novom Travniku. Susret je započeo uvodnim pozdravom te nastavio uz radionicu i animatorske igre koji su spremili animatori. Uz igru i pjesmu susret je priveden kraju. Nakon susreta u Novom Travniku animatori su se zaputili u Osnovnu školu Bila gdje ih je dočekalo oko 80 učenika. Animatori su i za njih spremili prigodan program ispunjen radionicama, igrom i zabavom.

Ovom priliko se zahvaljujemo župniku Presvetog Trojstva u Novom Travniku velečasnom Anti Lediću kao i ravnatelju Osnovne škole Bila gospodinu Vinku Bošnjaku na otvorenosti i suradnji. Iznimna je čast i zadovoljstvo surađuvati s njima. Njihova predanost i angažiranost u radu s mladima može poslužiti kao primjer i nama ali i drugima.