Izabrano novo vijeće Udruge katoličkih studenata „Emaus“

Dana 12. listopada 2023. članovi Udruge katoličkih studenata Emaus okupili su se u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. kako bi, u ovoj akademskoj godini, izabrali novo vijeće Emausa. Prije biranja članova vijeća okupili smo se u našoj kapelici kako bi zahvalili Bogu na bivšim članovima u protekloj akademskoj godini i njihovu doprinosu. Zahvalni smo dragome Bogu na uspješno provedenim aktivnostima Udruge u prošloj godini, a kako bi i ova godina bila uspješna molimo nadahnuće Duha Svetoga u odabiru novog vodstva.

U našim molitvama spomenuli smo se i pokojnog djeda našega bivšeg predsjednika Thomasa Perića. U prigodnoj homiliji don Stipice istaknuto je promišljanje o tome što mi kao Udruga
možemo ponuditi studentima katolicima grada Sarajeva. Po završetku sv. Mise održala se izborna skupština. U uvodnoj riječi skupštine Žaklina Brnadić se zahvalila svima na dolasku, a posebno prošlogodišnjim članovima Vijeća. Kratki prikaz redovitih aktivnosti UKS Emaus predstavio je Mateo Pejčinović, nakon čega je uslijedilo glasanje. Ovog puta mjesto predsjednice pripalo je Ivani Pocrnjić, a mjesto potpredsjednice zauzela je Iris Vrdoljak. Od ostalih funkcija uloga blagajnika povjerena je Mateu Tadiću, tajnika Mateu Pejčinoviću i suradnika Antoniu Juriću. Nastavak večeri proveli smo u opuštenom druženju. Novoizabranim članovima vijeća odsrca želimo obilje Božjega blagoslova.