Nova epizoda emisije Radost mladosti

Dragi mladi!

Najnoviju epizodu emisije Radost mladosti posvetili smo mladima i digitalizaciji te Međunarodnom danu borbe protiv vršnjačkog nasilja. Emisija je podijeljena u dva dijela. U prvome smo ugostili Matea Bunjevca, projekt koordinatora te edukatore Lanu Todosijević, Miu Rabljenović, Andreu Štok i Antonia Juriča. Naši gosti govorili su o najnovijem projektu Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.: InSpirit – Digital Youth. Riječ je o projektu koje povezuje mlade i digitalni svijet te uz pomoć suvremenih sredstava društvenih komunikacija doprinosi širenju Radosne vijesti preko interneta.

U drugom dijelu emisije govorili smo o Međunarodnom danu ružičastih majica koje su postale simbol borbe protiv vršnjačko nasilja. Ovaj dan se obilježava od 2007. godine. Realizirajući kampanju protiv vršnjačkog nasilja, Centar za mlade o ovom negativnom fenomenu progovara i u eteru emisije Radost mladosti.

Cijelu emisiju možete preslušati na YouTube kanalu Radio Marije BiH preko sljedećeg linka: https://www.youtube.com/watch?v=jgqkjLgyk5I&ab_channel=RadioMarijauBiH

Radost mladosti emisija je za mlade koju realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. uz podršku Radio Marije BiH. Emisija je na programu radija svakog prvog i trećeg ponedjeljka u mjesecu te na YouTube kanalu Radio Marije BiH. Budite s nama i u sljedećim epizodama u kojima vas očekuju zanimljivi gosti i zanimljive teme.