Poziv za Volontere: Humanitarna akcija “Mladi protiv gladi”

Dragi mladi,

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s katoličkom udrugom Emaus vas poziva da se pridružite našoj humanitarnoj akciji pod nazivom “Mladi protiv gladi” i postanete dio promjene koja će utjecati na živote onih koji se bore s osnovnim potrebama. Ova akcija ima za cilj smanjenje gladi među najranjivijim skupinama našeg društva, a vaša podrška i angažman od ključne su važnosti.

Kada: Akcija će se održati od 15. do 16.03. 2024. godine.

Gdje: Volonteri će prikupljati hranu u trgovačkim centrima u Sarajevu koji će biti naknadno potvrđeni. 

Za koga: Za vrijeme trajanja akcije članovi i simpatizeri Udruge, te volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ animirati će građane Sarajeva da pokažu svoju humanost kako bi prikupili hranu i namirnice za potrebe pučkih kuhinja  u Sarajevu, Merhameta, Kruha sv. Ante, SHU Dobrotvor, Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije te dobrotvornog društva Kola Srpskih sestara u Istočnom Sarajevu.

Što možete očekivati:

-Sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima usmjerenim na smanjenje gladi u lokalnoj zajednici.

-Rad s entuzijastičnim timom i stjecanje vrijednih iskustava u volonterskom sektoru

-Prilika za razvijanje vještina organizacije događanja, komunikacije i suradnje.

-Osjećaj zadovoljstva i doprinos zajednici.

Kako se prijaviti: Prijavite se putem Google obrasca ovdje najkasnije do 08. 03. 2024. godine.

Dodatne informacije: Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte na broj 063 488 875 ili e-mail: stipicancm@gmail.com. Kontakt osoba vlč. Stipica Lešić.

Pridružite nam se u borbi protiv gladi i zajedno stvorimo pozitivnu promjenu u životima onih kojima je pomoć najpotrebnija. Vaša dobrota može napraviti veliku razliku!