NATJEČAJ ZA SPORTSKE GRANTOVE

U okviru međureligijskih aktivnosti koji imaju za cilj poticanje sportskog duha i zajedništva, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. s ponosom objavljuje natječaj za dodjelu sportskih grantova. Cilj ovog natječaja je potaknuti lokalne sportske inicijative.

KOME JE NAMJENJEN NATJEČAJ?

Natječaj je otvoren za sportske klubove, udruge, škole, župe, (ne)formalne skupine mladih u župama Vrhbosanske nadbiskupije, koji se bave organizacijom sportskih događanja i promicanjem sportskih vrijednosti, međukulturalne suradnje i dijaloga. Vrijednost granta iznosi između 1000 KM do 1500 KM, a dobreni iznos potrebno je utrošiti za organizaciju sportskih događanja u kojima će sudjelovati mladi.

NAČIN APLICIRANJA?

Da bi aplicirali na natječaj, potrebno je da aplikanti popune obrazac za natječaj koji možete preuzeti ovdje i napisati detaljan proračun projekta koji možete preuzeti ovdje. Rok za slanje aplikacije je 30. 04. 2024. godine.

Budući da će sve uplate za projekte koji prođu na natječaju biti uplaćene na račun udruge/kluba/župe, potrebno je dostaviti rješenje o registraciji i bankovne podatke. Aktivnosti moraju biti realizirane u tijeku ove godine, a izvješće o utrošenim sredstvima je potrebno dostaviti do 01.12.2024. godine.

Obrazac za izvješće o utrošenim sredstvima, možete preuzeti ovdje.

Za ocjenjivanje projekata bit će sastavljeno povjerenstvo, a svi aplikanti projekata koji budu zadovoljili uvjete natječaja i koji budu ostvarili pravo na dodjelu sredstava potpisat će ugovor o dodjeli sredstava.

Projektnu aplikaciju potrebno je ispuniti na računalu te poslati na e-mail: nadezda.ncm@gmail.com.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj +387 33 766 226. Kontakt osoba: Nadežda Mojsilović.