Ravnatelju Osnovne škole Bila i djelatnicima dodijeljene zahvalnice za suradnju

U srijedu, 26. ožujka, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. održao je svečani ručak kako bi iskazao zahvalnost ravnatelju Osnovne škole Bila iz Bile, g. Vinku Bošnjaku, kao i njegovim predanim djelatnicima, za njihovu suradnju i doprinos u radu s mladima na projektima NCM Ivan Pavao II.

Ovaj događaj, održan u prostorijama Centra za mlade, okupio je ravnatelja i profesore OŠ Bila i ravnatelja vlč. Šimu Maršića i djelatnike Centra, koji surađuju od 2017. godine kroz različite aktivnosti.

Ravnatelji su se ovom prilikom zahvalili za uspješnu suradnju i zalaganje svih djelatnika kroz sve godine te su istaknuli važnost međusobnog poštovanja i podrške između škola i crkvenih institucija, a u čijem središtu je dijete i sve što se čini je za dobrobit djece i njihove budućnosti.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II, izražava svoju duboku zahvalnost ravnatelju Osnovne škole Bila i njegovim vrijednim djelatnicima te ih potiče da nastave svoj nesebični rad u službi obrazovanja i formiranja mladih ljudi.