Online duhovni susret na temu: “Svećenik, običan čovjek?”

Pozivamo vas na poseban Online duhovni susret u sklopu projekta InSpirit – DigitalYouth koji će istražiti intrigantnu temu: Svećenik, običan čovjek? Ovaj susret će nam pružiti priliku zaviriti u unutarnji svijet svećeništva i otkriti kako svećenici, iako posvećeni Božjem pozivu, dijele mnoge izazove i radosti s običnim ljudima.

Naš gost bit će don Tomislav Lukač, svećenik s bogatim iskustvom pastoralnog rada i duhovnog vođenja. Don Tomislav će s nama podijeliti osobna iskustva o tome kako se svećenički poziv susreće s ljudskim izazovima i radostima.

Kroz razgovor s don Tomislavom, istražit ćemo pitanja poput: Je li svećenik normalan čovjek? Po ćemu se razlikuje od ostalih ljudi? Smije li imati svoje hobije? Kako se bori s napastima? Kako se nose s izazovima suvremenog društva i vlastitim unutarnjim borbama?

Ovaj duhovni susret bit će prilika za duboko razmišljanje o ulozi svećenika u današnjem svijetu te za postavljanje pitanja i dijalog s našim gostom.

Pridružite nam se 25. travnja 2024. u 20 sati, kada ćemo zajedno istražiti temu Svećenik, obični smrtnik? i čuti iskustva don Tomislava Lukača.

Prijave su otvorene do 24.travnja, a prijaviti se možete putem linka

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvdA3sSgKBMDS7GIomUPoYXaKYdeaBKBnxZwjGMMuaJ3mCmA/viewform?usp=sf_link

Radujemo se vašem sudjelovanju i dijeljenju ovog dragocjenog duhovnog iskustva!