Sajam zapošljavanja mladih u Mostaru

Foto/Caritas.ba

S velikim zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se u Mostaru održati Sajam zapošljavanja mladih! 

Sajam organizira Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija S.K.I.L.L.S., Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik, u okviru projekta EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području – Your Job, a kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH-Crna Gora. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku mladima da se povežu s poslodavcima, steknu korisne informacije i pronađu zaposlenje.

Sajam će se održati 24. svibnja 2024. god,. od: 11:00 – 14:00 satiIntera – Tehnološki park, Bišće polje bb, Mostar 88000

Sajam će obuhvatiti veliki broj izlagača i posjetitelja, a osnovni cilj je pružiti relevantne informacije o mogućnostima za mlade te podići svijesti javnosti o problemu zapošljavanja mladih.

Nakon svečanog otvorenja izložbenog dijela, posjetitelje očekuju
JobEx – inspirativna predavanja stručnjaka i mladih lidera
koji će podijeliti korisne savjete i dobre primjere prakse od unaprjeđenja karijere do pokretanja vlastitog biznisa.

Prijaviti se možete putem linka

U okviru sajma očekujemo oko 30-ak izlagača (privatna i javna poduzeća, institucije, nevladine organizacije, socijalna poduzeća i druge), predstavnike Delegacije Europske unije u BiH, predstavnike izvršne vlasti s federalne i županijske razine, predstavnike Grada Mostara, veleposlanike u BiH, goste iz Crne Gore te mnogobrojne posjetitelje.