Otvorene prijave na ljetni kamp za ministrante

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. Organizira treći po redu ljetni kamp za ministrante. Ljetni kamp za ministrante će se održati od 16. do 20. srpnja 2024. u župi Žalosne Gospe – Čardak, Kornica (Općina Modriča), u prostorijama Regionalnog ureda Centra za mlade. 

Kroz različite radionice, predavanja svećenika i časne sestre, grupni i individualni rad, te posjet prirodnim i kulturnim objektima, ministranti iz različitih dijelova nadbiskupije će imati priliku bolje se upoznati s vlastitom vjerom, liturgijom i odnosom prema drugima. Program kampa bit će prožet i zabavno – rekreativnim sadržajem. Stoga će mladi imati priliku družiti se uz filmsku večer, timske igre te sudjelovanje u sportskim i drugim zabavno – rekreativnim aktivnostima.

Svi ministranti koji su primili sv. pričest do 15 godina mogu se prijaviti u svojim župama najkasnije do 05. srpnja. Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 80 KM po osobi (za 3 i više iznosi po 50 KM), dok organizacijske troškove snosi Centar za mlade.

Broj sudionika je ograničen.

Više informacija putem telefona 063 / 781 – 577 ili na mail: silicncm@gmail.com.