Najava pete javne Tribine: “Vrijednosti naše svagdanje” u oviru projekta “Mladi i demokracija”

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II, u suradnji s župom Presvetog Trojstva iz Novog Sarajeva, organizira javnu tribinu pod nazivom Vrijednosti naše svagdanje. Tribina će se održati u dvorani Crkve Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu, 27. lipnja godine. Početak tribine predviđen je za 18:30 sati.

Gošća predavačica bit će prof. dr. Jelena Brkić-Šmigoc, profesorica na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu, gdje predaje predmete kao što su Osnove psihologije, Socijalna psihologija i Programi prevencije u socijalnom radu. Autorica je brojnih znanstvenih radova i sudjelovala je na mnogim domaćim i međunarodnim kongresima. Prof. dr. Brkić-Šmigoc poznata je po svojim inspirativnim predavanjima i dugogodišnjem radu na promicanju društvenih vrijednosti. Antonio Topalović, stručni suradnik Centra za mlade, bit će moderator tribine.

Tribinu organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II, u suradnji s župom Presvetog Trojstva iz Novog Sarajeva. Ova inicijativa ima za cilj promicanje važnosti svakodnevnih vrijednosti i poticanje zajednice na aktivno sudjelovanje u društvenim pitanjima.