Otvorene prijave za ljetni kamp katoličkih skauta

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji sa Udrugom katoličkih skauta “sv. Bernard” organizira treći po redu ljetni kamp za katoličke skaute, koji će se održati od 22. do 26. srpnja 2024., u župi Žalosne Gospe u Kornici (Općina Modriča), u prostorijama Regionalnog ureda NCM-a. 

Kroz različite skautske radionice i igre, grupni i individualni rad, te posjet prirodnim i kulturnim objektima, skauti iz različitih dijelova nadbiskupije imat će priliku bolje se upoznati sa idejom katoličkog skautizma, jačati svoje kompetencije i usvojiti različite vještine.

Svi zainteresirani skauti i ostali mladi koji žele postati katolički skauti, mogu se prijaviti najkasnije do 15. srpnja putem prijavnice. 

Broj sudionika je ograničen.

Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 80 KM po osobi, a sudjelovanje za djecu do 12 godina starosti je besplatno. Organizacijske troškove (prijevoz, smještaj, izleti) snosi NCM Ivan Pavao II.

Dodatne informacije možete dobiti putem e-maila ncm.martina@gmail.com ili telefonskim pozivom na broj 033/766-226, radnim danima od 08:00 do 16:00. Kontakt osoba: Martina Vidović.

Radujemo se Vašim prijavama!