Poziv na sudjelovanje na duhovnoj obnovi na MLADIFESTU u Međugorju, od 01. do 04. kolovoza 2024. godine  

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. s velikom radošću organizira duhovnu obnovu i posjet Međugorju, u sklopu projekta InSpirit – DigitalYouth. Ova duhovna obnova održat će se u razdoblju od 01. do 04. kolovoza 2024. godine, a uključuje i sudjelovanje na MLADIFESTU, međunarodnom festivalu mladih koji okuplja tisuće vjernika iz cijelog svijeta.

Cilj ove inicijative je omogućiti mladima iz župa Vrhbosanske nadbiskupije da prodube svoju vjeru, dožive zajedništvo te se duhovno osnaže kroz molitvu, kateheze i slavljenje sakramenata. Stoga bismo željeli iskoristiti ovu priliku i pozvati mlade iz Vaše župe da se prijave za ovaj poseban događaj.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. pokriva sve troškove puta, smještaja, doručka i ručka za sudionike. Sudjelovanje zahtijeva simboličnu kotizaciju u iznosu od 50 KM. Vjerujemo da će ovo biti izvanredna prilika za mlade da se duhovno obnove i osjete radost susreta s Kristom.

Molimo Vas da obavijestite mlade u svojoj župi o ovoj prilici te ih potaknete na prijavu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem naše web stranice ili nas kontaktirati putem broja telefona +387/ 62-760-223 ili putem e-mail adrese mateobunjevac.ncm@gmail.com.

Prijave ostaju otvorene do 15.07.2024.