Održan teambuilding za Youthworkere

U razdoblju od 1. do 4. rujna 2024. godine, održan je Teambuilding za Youthworkere na lokaciji Orebić. Četverodnevni program okupio je osmero mladih sudionika te djelatnike Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II, Matea Šilića i vlč. Mislava Boticu, koji su sudjelovali u različitim aktivnostima usmjerenim na jačanje timskog duha i suradnje.

Tijekom boravka, sudionici su aktivno sudjelovali u radionicama usmjerenim na razmjenu ideja i iskustava, što je doprinijelo osobnom i profesionalnom razvoju svih prisutnih. Program je uključivao i brojne izlete i kulturne aktivnosti. Posebno je bilo zanimljivo putovanje na otok Korčulu, gdje su imali priliku posjetiti znamenite lokalitete, uključujući uspon na zvonik katedrale na Korčuli s kojeg su se pružali izvanredni pogledi na grad i more.

Tijekom boravka na moru, sudionici su osim formalnih aktivnosti, uživali i u opuštanju uz obalu, što je dodatno doprinijelo izgradnji međusobnih odnosa i jačanju timskog zajedništva. Svaki dan bio je ispunjen konstruktivnim radom, ali i neformalnim trenucima koji su omogućili sudionicima da se bolje upoznaju i povežu.

Andrea Štok