Spremni za volontersku akciju “72 sata bez kompromisa”

U sklopu priprema za nadolazeću volontersku akciju 72 sata bez kompromisa, naša prethodna volonterka podijelila je svoje iskustvo i dojmove o ovom jedinstvenom događaju. Ova akcija, koja se iz godine u godinu sve više širi i privlači mlade ljude s različitih područja, nudi priliku za stvaranje pozitivnih promjena u zajednici kroz različite projekte i aktivnosti.

Dragi mladi,

Ako tražite način da napravite nešto stvarno važno i pomognete svojoj zajednici, volonterska akcija 72 sata bez kompromisa je pravi izbor za vas! Ova akcija pruža nevjerojatnu priliku da se upustite u izazovne projekte, pomognete svojoj zajednici i upoznate inspirativne ljude.

Kao netko tko je sudjelovao u ovoj akciji već četiri puta, mogu vam s punim povjerenjem reći da će vam ta tri dana biti ispunjena radom, kreativnošću i zajedništvom. Ova iskustva donose brojne anegdote i uspomene, a što je najvažnije – osjećaj zadovoljstva. Svaki dan ćete završiti s osmijehom na licu, dok ćete istovremeno razvijati svoje vještine i jačati osjećaj odgovornosti i solidarnosti.

Pridružite se i budite dio nečega stvarno posebnog!

Srdačno,

Anđela Dizdar