Volonteri donijeli radost korisnicima NAZARETA: Akcija 72 sata bez kompromisa u Mostaru

Danas je u sklopu akcije 72 sata bez kompromisa održana inspirativna posjeta Centru za radno osposobljavanje osoba s razvojnim teškoćama NAZARET u Mostaru. Volontere je dočekao Blaženko Tikvić, voditelj radionice, deset volontera je uljepšalo dan korisnicima Centra. Ova prekrasna inicijativa omogućila je mladima da se upoznaju s korisnicima NAZARETA kroz razne aktivnosti koje su donijele radost i smijeh. Uz pjesmu i zvuke gitare, volonteri su zajedno s korisnicima šetali kroz predivan park, uživajući u prirodi i druženju. Osim šetnje, organizirano je i malo treniranje košarke, što je dodatno razveselilo sve prisutne.

Nakon aktivnog dijela dana, volonteri su pripremili malu zakusku, gdje su se ponovno okupili uz pjesmu i smijeh, stvarajući tako još ljepše uspomene. Ova druženja ne samo da su bila zabavna, već su i doprinijela stvaranju novih prijateljstava i jačanju zajednice.

Iza podneva, s puno emocija, volonteri su ispratili svoje novostečene prijatelje kući. Uz iskrene pozdrave i izraze želje za ponovnim susretom, svi su se vratili kući s toplim srcem i nezaboravnim iskustvima. Ova akcija pokazala je koliko je važno pružiti podršku i ljubav svima, a posebice onima koji to najviše trebaju. Ova suradnja između volontera i korisnika NAZARETA bila je pravi primjer zajedništva i empatije, te je ostavila snažan dojam na sve sudionike.

Medijski tim akcije 72 sata bez kompromisa