NARKO NE: Boombar u akciji: 72 sata bez kompromisa

U okviru volonterske akcije 72 sata bez kompromisa, danas se uspješno realizirao zanimljiv i drugačiji projekt u prostorijama Udruženja za prevenciju ovisnosti NARKO-NE u Sarajevu. Ovaj projekt donio je inovativne zadatke za volonterke, Anđelu Dizdar i Merjem Mujčin, koji su se odmaknuli od tradicionalnih volonterskih aktivnosti.

Nakon upoznavanja s članovima tima i stručnjacima koji se bave prevencijom ovisnosti i podrškom mladima, Anđela i Merjem pridružile su se projektu Boombar. Ovaj mobilni bezalkoholni koktel bar pruža sigurno okruženje za socijalizaciju mladih, nudeći zdrave alternative bez alkohola i stvarajući prostor za kreativno druženje.

Tijekom dana, volonterke su radile na raznim zadacima, uključujući izradu poziva za novu grupu volontera, stvaranje baze udruga, organizacija i institucija s kojima NARKO-NE može surađivati u budućnosti, te pisanje prijedloga radionice za rad s volonterima. Također su raspravljale o idejama za poboljšanje kvalitete i sadržaja društvenih mreža i web stranice, kao i drugih komunikacijskih kanala, kako bi se efikasnije radilo na prevenciji različitih oblika ovisnosti kod mladih.

Za podsjetnik, Udruženje NARKO-NE osnovano je 2002. godine pod pokroviteljstvom HKO Kruha sv. Ante i aktivno djeluje na području Bosne i Hercegovine, fokusirajući se na univerzalnu i selektivnu prevenciju ovisnosti. Njihova vizija uključuje zdravo društvo u kojem se djeca i mladi uspješno nose s izazovima odrastanja te aktivno doprinose razvoju kvalitete života u svojim zajednicama.

Medijski tim akcije 72 sata bez kompromisa ponosno prati ove značajne inicijative koje donose pozitivne promjene i stvaraju bolje sutra za mlade!

Medijski tim akcije 72 sata bez kompromisa