Završna sv. misa povodom akcije 72 sata bez kompromisa u Centru za mlade Ivan Pavao II.

U nedjelju, u 12 sati, održat će se završna sveta misa povodom osme volonterske akcije 72 sata bez kompromisa, koju će predvoditi don Mislav Anton Botica. Misa će se održati u kapelici sv. Ivana Pavla II. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih. Ova završna misa ima posebnu važnost, jer je prilika da se zahvalimo dragome Bogu za sve blagoslove i mogućnosti koje smo imali tijekom ove akcije. Kroz zajedničku molitvu, volonteri će imati priliku reflektirati o svojim iskustvima i o važnosti duhovnosti u životu.

Završavanje akcije zahvalom Bogu naglašava kako su ovakvi trenuci ne samo prilika za pomaganje drugima, već i za duhovno obnovu i rast. Volonteri su tijekom akcije pokazali koliko je važno pružati pomoć i biti uz druge, a ova misa će ih potaknuti da nastave živjeti te vrijednosti i nakon završetka akcije.

Nakon svete mise, bit će upriličen ručak za sve volontere koji su sudjelovali u akciji u gradu Sarajevu. Ovaj zajednički obrok bit će prilika za druženje, razmjenu dojmova i proslavu zajedničkog truda i uspjeha. Po završetku sv. mise bit će upriličen i sportski program za sve volontere koji su sudjelovali u akciji 72 sata bez kompromisa.

Pozivamo sve volontere i članove zajednice da se pridruže ovom posebnome događaju, kako bismo zajedno zahvalili za sve što smo učinili i nastojali nastaviti s ovim plemenitim radom.

Medijski tim akcije 72 sata bez kompromisa