HVALA VAM!

S ponosom i radošću zaključujemo osmu po redu volontersku akciju „72 sata bez kompromisa“, koja je okupila 1000 mladih volontera iz cijele Bosne i Hercegovine.

Novi Travnik , Busovača, Osova, Vareš, Brčko, Žepče, Fojnica, Tuzla, Sarajevo, Zenica, Bila, Istočno Novo Sarajevo, Usora, Prozor, Travnik , N. Bila, Jelaške, Žabljak, Visoko, Posavina, Banja Luka, Stolac, Jelah, Čitluk, mjesta su u kojima su mladi pokazali svoj volonterski duh i još jednom nas podsjetili na njihovu odlučnost da žele, mogu i trebaju uzeti stvari u svoje ruke.

Ovim putem cijeli kolektiv Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. želi uputiti iskrene zahvalnice svim volonterima koji su se uključili i doprinijeli uspjehu ove akcije. Svaki vaš trud, vrijeme i energija uloženi u ovu incijativu nisu prošli nezapaženo. Vi ste snaga i srce ove akcije i bez vaše nesebične pomoći ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Vaša predanost, entuzijazam i zajedništvo bili su ključni za uspjeh ove akcije.

Veliko hvala i našim gostima iz Splita i volonterima iz Njemačke, koji su donijeli svježinu i entuzijazam svojim prisustvom. Njihov trud i predanost bili su inspiracija svima nama.

Također, zahvaljujemo svim edukatorima iz Centra za mlade Ivan Pavao II. i youthworkerima koji su pružili podršku i motivaciju volonterima tokom cijelog trajanja akcije. Hvala timu koji je pomagao od samog početa u organizaciji akcije, youth workericama Iris Vrdoljak, Uni Kovačević i Mii Rabljenović. Vaša posvećenost i znanje doprinijeli su kvaliteti rada i razvoju mladih entuzijasta.

Bez svih vas, ova akcija ne bi bila moguća. Hvala vam što ste zajedno s nama učinili svijet ljepšim mjestom! Radujemo se novim zajedničkim projektima i budućim akcijama!