Socijalno poduzetništvo: svoje ograničenje pretvori u prednost

ideaplanactionZadovoljstvo nam je pozvati vas da sudjelujete na Okruglom stolu “Socijalno poduzetništvo: svoje ograničenje pretvori u prednost” koji će se održati 15. prosinca/decembra 2016. u 14 sati u prostorijama Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama „Vedri osmijeh“ ( Fra Franje Miličevića 33) u Mostaru, i 16. prosinca/decembra 2016. u 11 sati u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II“ u Sarajevu.

Tijekom dosadašnje realizacije projekta urađena je komparativna studija o postojećem zakonodavstvu u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i istraživanje tržišta koje daje uvid u mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom u ove dvije zemlje. Organiziranje okruglog stola odlična je prilika da se organizacije uključene u realizaciju projekta upoznaju s rezultatima koja su ova istraživanja dala, ali i da se dođe do novih zaključaka vezanih za unaprjeđenje zapošljavanja osoba s invaliditetom.
Okrugli stol se održava u okviru projekta “Prevladavanje predrasuda i promocija novih alata za profesionalnu integraciju osoba s posebnim potrebama u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori”, koji financira Europska Unija  kroz IPA program prekogranične suradnje Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
Projekt provodi Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama “Vedri Osmijeh” iz Mostara, s partnerima Caritasom Bosne i Hercegovine i NCM “Ivan Pavao II”.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite na email cecilija.petrovic@tel.net.ba ili telefon +387 63 319 783.