KATEHEZE ZA SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI U VUKOVARU

KristNadaNasaDeseti jubilarni Susret hrvatske katoličke mladeži, kako je prethodno najavljeno, održat će se u Vukovaru , u razdoblju od 29. – 30. travnja 2017. godine. Tom prigodom, pripremljene su kateheze na temu gesla Susreta „Krist, nada naša“ (usp. 1 Tim 1,1).

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“  se pobrinuo da kateheze u tiskanom obliku pristignu u svaku župu Vrhbosanske nadbiskupije, kako bi se mladi mogli dolično pripremiti za sam Susret. Kateheze se također u elektronskom obliku mogu preuzeti na službenoj web stranici Organizacijskog odbora SHKM www.shkm2017.com. Ovim putem pozivamo sve odgovorne u radu s mladima da organiziraju susret u svojoj župi na kojemu će obraditi bar neke od pripremljenih kateheza, te na taj način potaknuti mlade na razmišljanje o vodilji samog Susreta, kako bi oni u punini prepoznali smisao i poruku ovog velikog događaja za hrvatsku katoličku mladež.

Sve informacije o načinu prijave mladih Vrhbosanske nadbiskupije dostupne su i na službenoj web stranici NCM „Ivan Pavao II.“  www.mladicentar.org.

Marija Puljić