NATJEČAJ ZA NAJBOLJI LITERARNI RAD NA TEMU GESLA SHKM U VUKOVARU 2017. GODINE „KRIST, NADA NAŠA“

P1100716Povodom jubilarnog 10. Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati od 29. do 30. travnja 2017. godine u Vukovaru, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, raspisuje natječaj za najbolji literarni rad na temu gesla Susreta „Krist, nada naša“.
Pozivamo sve mlade da nam pošalju svoj literarni rad, u obliku proze ili pjesme. Rok za slanje rada je 25. veljače 2017. godine. Radove slati poštom na adresu Gatačka 18, 71 000 Sarajevo ili u elektronskoj formi na e – mail: marija.ncm@gmail.com, s naznakom „Natječaj za najbolji literarni rad.“ Pristigle radove će ocijeniti povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka za hrvatski jezik i književnost.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ je osigurao vrijedne nagrade za tri najbolja rada:
1. besplatno putovanje na SHKM u Vukovar (29. – 30. travnja 2017. godine), set knjiga (Biblija za mlade, Youcat – katehizam za mlade, Youcat – molitvenik za mlade, Docat – Što činiti?, Youcat – update! Ispovijedi se!)
2. set knjiga (Biblija za mlade, Youcat – katehizam za mlade, Youcat – molitvenik za mlade, Docat – Što činiti?, Youcat – update! Ispovijedi se!) i set školskog pribora
3. set knjiga (Biblija za mlade, Youcat – katehizam za mlade, Youcat – molitvenik za mlade, Docat – Što činiti?, Youcat – update! Ispovijedi se!)

 UVJETI NATJEČAJA:

Pravo sudjelovanja imaju svi mladi od 15 do 30 godina
– Tekstovi ne smiju biti ranije objavljivani
– Radovi trebaju biti napisani na hrvatskom jeziku
– Radovi trebaju biti pisani fontom Times New Roman, veličine fonta 12 i proreda 1,5
– Rad treba napisati isključivo jedan autor (ne prihvaćaju se suautorski radovi)
– Radovi trebaju imati naslovnicu sa sljedećim naznakama: naslov rada, ime autora, datum rođenja, adresa, telefonski broj i e-mail adresa)

Rezultati natječaja, kao i cjeloviti pobjednički tekstovi, bit će objavljeni na službenoj stranici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ www.mladicentar.org te u rubrici Katoličkog tjednika „Glas mladih“

VUKOVAR 1000X400 870x320