Radni sastanak tima projekta “Koračajmo zajedno”

Radni sastanak Koracajmo zajednoU ponedjeljak, 6. veljače, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ održan je sastanak vršnjačkih edukatora projekta „Koračajmo zajedno“ s koordinatorima Nadeždom Mojsilović, Alijom Gušićem i Marijom Puljić. Na sastanku se razgovaralo o aktivnostima koje će biti ostvarene u razdoblju koje slijedi.

Kako bi se članovi tima što bolje upoznali, a kasnije i što bolje međusobno surađivali, planiran je zajednički odlazak na studijsko putovanje u Trebinje i Dubrovnik 25. i 26. veljače, pri čemu će mladi imati priliku posjetiti i značajne vjerske objekte. Također se razgovaralo o potrebi dodatnih edukacija iz oblasti međureligijskog dijaloga, što bi znatno doprinijelo vlastitoj izgradnji vršnjačkih edukatora, ali i poboljšanju kvalitete radionica koje oni pripremaju i prezentiraju.

Mladi su također potpisali „Politiku o zaštiti djece“ koja je donešena na temelju Statuta NCM „Ivan Pavao II.“, a odnosi se na definiranje vrijednosti i principa te pravila ponašanja onih koji rade s djecom kroz različite projektne aktivnosti koje realizira ovaj Centar.

Tim projekta Koracajmo zajedno