S nama naučite pričati talijanski jezik!

Tecaj talijanskog

Nakon uspješne organizacije tečaja njemačkog jezika koji je u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ započeo proteklog mjeseca, Centar za mlade „Ivan Pavao II.“ svoj program obogatit će i novim tečajem- talijanskog jezika.

Tečaj talijanskoj jezika počet će 6. ožujka i trajat će dva mjeseca po cijeni od 20 KM mjesečno, a mogući termini tečaja su ponedjeljak, srijeda ili petak u 18 sati.

Ako mi možemo pričati vaš, vi možete učiti naš jezik“ – rekoše volonteri Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, iz Italije, Andrea Bimbi i Paolo Falciani, koji vas ovim putem pozivaju da se prijavite na tečaj talijanskog jezika i učite s njima uz zabavne sadržaje i druženje. 

Prijaviti se možete putem mail: minja.ncm@gmail.com ili putem telefona: +387 33 766 226. Prijave poslati najkasnije do petka, 3. ožujka. Kontakt osoba: Minja Todorović 

Što su to još poručili voditelji tečaja, volonteri iz Italije koji su odlučili godinu dana provesti u Sarajevu, pogledajte u video ovdje.