Odigrano VI. kolo KMNL-e

loptaNakon uspješno organiziranih utakmica u sklopu projekta Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II.“ (KMNL) proteklog vikenda odigrano je još jedno kolo.

U subotu, 18. veljače u sportskoj dvorani „Renovabis“ u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ odigrano je VI. kolo KMNL-a u diviziji Centar II. gdje su snage na terenu odmjerile sljedeće ekipe:

Frama Kreševo : SD „Ivan Merz“  s rezultatom 6: 2
Strijelci : Karlo Zovko, Antonio Marković  koji je postigao dva zgoditka, David Mišanović za Framu Kreševo i  Blaženko Duvančić i Mario Brđanović za SD „Ivan Merz“.

Župa Stup :KŠC  s rezultatom 3:6
Strijelci :Leon Mišanović , Ivica Stanić i Boris Panđa za Župu Stup , Marko Klještan postigao je dva 2 golo, dok je Ante Markešić za ekipu Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva postigao četiri pogotka,

VBS – Župa Prozor   4-9
Strijelci : Ivan Injić 2, Domagoj Matijević i Mario Grabovac za VBS, Stipo Babić 3, Petar Jurić 2, Andrija Dolić 2 i Hrvoje Šimunović za Župu Prozor.
Poslije završenog VI. kola i dalje ubjedljivo vodi ekipa Župe Prozora s 16 bodova , prati je ekipa KŠC s 11, Kreševo s 10  bodova.
Najbolji strijelac lige je trenutno Stipo Babić s 14 postignutih golova , prati ga Antonio Marković sa 12, Brane Džalto 9.

Tabela 6 kolo