Završene utakmice KMNL-a u diviziji Centar II.

nogometraspored

I ove subote, 25. veljače u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ odigrano je VI. kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II.“ u diviziji Centar II.

Sportska dvorana „Renovabis“ u kojoj se održao susret ugostila je nogometne ekipe koje su se borile za titulu najbolje. Tijekom susreta, sportsku snagu prvi su odmjerili framaši iz Kreševa koji su za jedan gol razlike pobijedili nogometnu ekipu mladih Župe Uznesenja BDM sa Stupa.

Konačni rezultat: Frama Kreševo : Župa Stup 6-5

Strijelci : Karlo Zovko, Luka Stanić koji je za ekipu frama Kreševo postigao 4 pogotka, baš kao i David Mišanović Boris Pandža koji su za istu ekipu dali 2 zgoditka, Denis Pandža 2 pogotka kao i Ivica Stanić za Župu Stup.

Nakon sjajne utakmice bogate zgoditcima, nastupila je ekipa Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa koja je uspjela pobijediti predstavnike Studentskog doma „Ivan Merz“ s tri gola razlike.

Konačni rezultat: VBS- SD „Ivan Merz“ 4-1

Strijelci :Papak Josip 2 pogotka, Tunjić Marcel 2 pogotka za VBS i Ivan Škoro za SD“Ivan Merz“

Treća utakmica koja se odigrala u subotu, 25. veljače bila je utakmica koja se trebala odigrati između učenika Katoličkog školskog centra sv. Josip iz Sarajeva i predstavnika Studentskog doma „Dragutin Dujmušić“ iz Sarajeva. Kako se ekipa predstavnika SDDĐ-a nije pojavila, utakmica je registrirana u korist učenika KŠC-a s rezultatom 3-0.

Konačni rezultat: KŠC – SDDĐ   3-0

Poslije završenog VII. ujedno i posljednjeg kola u diviziji Centar II. prvo mjesto s ukupnih 16 bodova osvojila je nogometna ekipa mladi iz Župe Prozor, dok je drugo mjesto osvojila ekipa učenika KŠC-a sv. Josip s dva manje boda, tj. 14 bodova.

Prva i drugo plasirana ekipa osigurale su i sudjelovanje na završnicu Katoličke malonogometne ekipe Vrhbosanske nadbiskupije „Ivan Pavao II.“ koja će se odigrati uskoro u Žepču.

Nagradu najboljeg strijelca u diviziji Centar II. Osvojio je Stipo Babić s postignutih 14 golova.

Tabela 7 kolo 1