Važno: Organiziran prijevoz iz Sarajeva na Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije

STVARN VAYNODragi mladi,

Bliži nam se 46. Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije koji će se ove godine održati 26. i 27. Svibnja u Gospinom svetištu u Komušini pod geslom Velika mi djela učini svesilni (Lk 1, 49).
Komušina kao mjesto duhovnosti, susreta i radosti i ove godine okupit će veliki broj mladih iz Vrhbosanske nadbiskupije, ali i mladih iz Mostarsko-duvanjske i Banjolučke biskupije, te goste iz Splita koji će animirati sv. Misu i popodnevni program u subotu. Kako bismo ponudili što većem broju mladih mogućnost odlaska na Dan mladih, Centar za mlade Ivan Pavao II. organizira prijevoz iz Sarajeva.

Svi mladi koji žele sudjelovati na programu u petak, 26. svibnja (Živa biblioteka, klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom ) i subotu i 27. svibnja, potrebno je prijaviti se do 24. svibnja na mail: josip.ncm@gmail.com ili porukom na Facebook profil Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Polazak autobusa je u 12 sati ispred Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. (Žrtava fašizma bb). Mladima je osiguran smještaj i obroci, no svi mladi moraju ponijeti sa sobom vreću za spavanje i podmetače. Mladi iz Sarajevskog dekanata, Kreševskog dekanata i Žepačkog također nas mogu kontaktirati. Broj mjesta je ograničen!

Cijena povratne karte iznosi 10 KM.
Vidimo se u Komušini na 46. Danu mladih!

Josip Milanović