Smještajni kapacitet

NADBISKUPIJSKI CENTAR ZA PASTORAL MLADIH
„IVAN PAVAO II.“

Na samome vrhu zgrade nalazi se kapalica sv. Ivana Pavla II. u kojoj se održavaju molitveni susreti, sv. Mise na kojima osim djelatnika sudjeluju i aktivni mladi koji sudjeluju u raznim aktivnostima, kao i gosti Centra za mlade.

U ponudi Centra za mlade Ivan Pavao II. su i dvije multimedijalne dvorane kapaciteta do 30 osoba koje su idealne za održavanje različitih seminara, edukacija, radnih sastanaka, prezentacija, tiskovnih konferencija. Pored ovih dvorana dostupne su i dvije prostorije koje su kapaciteta do 15 osoba, a koje su također opremljene svom potrebnom opremom kao što su video zid, laptop, projektor, flipchart i sl.

  Zgrada Centra obogaćena je i knjižnicom i čitaonicom namijenjenom studentima koji tu mogu pripremati ispite. Pored učenja idealna je za igranje društvenih igara, gledanje filmova kao i za druženje mladih.

U sklopu zgrade Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. nalazi se restoran i kafić s velikom terasom s koje se pruža fenomenalan pogled na donji dio Sarajeva.

Ugodna i topla atmosfera restorana, bogata ponuda hrane i pića idealna su kombinacija za odmoriti se i uživati u gastronomskim delicijama u sklopu ponude koja je na raspolaganju studentima i mladima grada Sarajeva, djeci iz dječjeg vrtića Anđeli čuvari, djelatnicima, partnerima i posjetiteljima Centra za mlade. Prostor restorana i terase idealan je za organiziranje proslave dječjih rođendana, svečanih ručaka ili večera povodom krštenja, pričesti ili krizme.

Prekrasnu zgradu Centra za mlade Ivan Pavao II. krase i moderno opremljene sobe, smještajnog kapaciteta za 65 osoba. Jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe s kupatilima, svim gostima, volonterima, kao i gostima iz partnerskih organizacija služe kao savršeno mjesto za odmor i relaksaciju.

U svojoj ponudi Centar za mlade Ivan Pavao II. nudi i garažni prostor koji posjeduje 15 parking mjesta koji su pod stalnim video nadzorom.

Plesna dvorana opremljena je odličnim parketom za sve vrste plesova i najsuvremenijom podlogom za borilačke sportove. U dvorani se održavaju treninzi za Judo, Taekwondo, boks, kao i plesni program.

Još jedna od prostorija koju Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. nudi mladima je i game kutak gdje mladi imaju priliku uživati u kutku predviđenom za glazbenike, ali i kutku za igru. Tako mladi osim prilike da zasviraju glazbene instrumente, u ovoj prostoriji mogu igrati stolni tenis, stolni nogomet, pikado i sl.

U sklopu Centra za mlade nalazi se i sportska dvorana koja je bogata sportskom opremom i rekvizitima potrebnim za razne sportove kao što su nogomet, košarka, odbojka i sl. Također, na raspolaganju je i sportska teretana opremljena vrhunskim spravama za vježbanje.