Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

FONDACIJA ZA STIPENDIRANJE STUDENATA „FONSS“

Educational Scholarships

O nama

Cilj je, s jedne strane, novčanom potporom ohrabriti nadarene studente ili studente lošijeg imovinskog statusa na studij u BiH, kao i ostanak u svojoj zemlji, te pomagati im prilikom zapošljavanja po završetku studija.Želimo pokazati mladima na konkretan način  kako im ima tko pomoći i ulagati u njihovu budućnost, sigurnost i egzistenciju, te podupiremo boljitak u zemlji kako bi svi imali sigurniji i lagodniji život u ekonomskom smislu.

S druge strane kroz promoviranje i prikupljanje novčanih sredstava  koja se dodjeljuju studentima, učvršćuje se suradnja između Fondacije „Fonss“ i Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II, odnosno stvara se mreža prijatelja - partnera, koji  stvaraju i podupiru fond iz kojeg se stipendisti financiraju, koji funkcionira već 10 godina.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE