IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

INSIDE

InsideLogo2

O nama

Kroz novi projekt Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ podržan od Europske Unije u okvirnu programa „Erasmus +“ pod nazivom „INSIDE“ (Innovative cooperation for social and work inclusion of young people)  o važnosti očuvanja okoliša te ponovnu uporabu zapuštenih dijelova gradova upoznat će se mladi iz Bosne i Hercegovine, Italije, Albanije koji su direktno uključeni u projekt te dijelom raditi na mijenjanju ekološkog stanja u našoj državi.

Tijekom 24 mjeseca koliko projekt traje, 1 000 mladih iz Bosne i Hercegovine, Italije i Albanije te 50 djelatnika i volontera iz naznačenih zemlja direktno će biti uključeno u projekt čije su nositelji osim Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ i Caritas Italiana, te Ambasadores e Paqes – Ambasadori Mira iz Albanije, a projekt će se realizirati kroz razne aktivnosti kao što je svečano otvaranje projekta od 24. do 26. listopada u prostorijama Centra za mlade “Ivan Pavao II.”, studijska putovanja i treninge u Italiji za djelatnike i volontere Centra za mlade i partnere projekta, radionice u srednjim školama, kampanje o podizanju svijesti, ljetni kampovi u BiH i Albaniji, kreiranju dokumentarnog filma o projektu, završna konferencija u Veroni i još mnogo toga.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE