Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

PREVENCIJA OVISNOSTI KOD MLADIH "KLIK ZA ZDRAVLJE"

Klik za zdravlje

O nama

Projekt „Klik za zdravlje“ ima za cilj upoznati mlade iz osnovnih i srednjih škola ali i njihove roditelje o problemima i opasnosti kojima su svakodnevno izloženi, ali i način kako prevenirati iste. Istraživanje koje je Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ realiziralo prije tri godine na području cijele Vrhbosanske nadbiskupije na uzorku od 3 752 mladih o potrebama i problemima s kojima se mladi s ovoga područja susreću, 90% mladih odgovorilo je da svoje slobodno vrijeme ne znaju najbolje iskoristiti zbog čega se javlja ovisnost o internetu.Nakon dobivenih rezultata, NCM „Ivan Pavao II.“ u školskoj godini 2013./2014. započeo je projekt „Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje“ za učenike osnovnih i srednjih škola koji su tijekom tri susreta (radionice) naučili kako najbolje iskoristiti svoje slobodno vrijeme, saznali nešto novo o ovisnostima uopće (alkohol, cigarete, droga, kocaka, pušenje, igrice) ali naučili o ovisnosti o internetu, modernoj ovisnosti koja je mladima predstavila metode i alata kako na najbolji mogući način mogu iskoristiti dobre strane interneta.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE