Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Travnik: volimo svoje i poštujmo tuđe običaje!

radionica Travnik obicajiU srijedu, 20. veljače održana je edukativna radionica za učenike Mješovite srednje škole Travnik i Katoličkog školskog centra Petar Barbarić u Travniku. Radionica je imala za cilj upoznavanje islamskih, pravoslavnih i katoličkih običaja naroda u Bosni i Hercegovini. Edukatori  Amina Čolaković, Strahinja Savić i Ružica Marković, u ime Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., realizirali su ovu interaktivnu radionicu u okviru projekta Koračajmo zajedno, prilikom koje su učenici iznosili svoja iskustva i saznanja o vjerskim običajima s kojima su bili upoznati, ali su također, kako navode, naučili mnogo toga što prethodno nisu znali.

Zajedničkim zaključkom edukatori i sudionici su došli do postavke da je ljubav prema Bogu i čovjeku ono što povezuje i što je zajedničko kod sve tri vjeroispovijesti. Budući da je dinamika unutar grupe koja je sudjelovala u radionici bila iznimna, edukatori vjeruju da je cilj radionice uspješno ispunjen, te da će mladi nastojati koračati zajedno i realizirati zajedničke aktivnosti te, pritom,  voljeti svoje, a poštovati tuđe običaje.

Ružica Marković

Neizvjesno do samoga kraja- Tko će biti najbolja ekipa, a tko najbolji strijelac?

KMNL druga utakmica 2U sportskoj dvorani Renovabis, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., u subotu 16. veljače uspješno je održano drugo kolo Katoličke malonogometne lige Vrhbosanske nadbiskupije.
Nakon uspješno odigranih utakmica proteklog tjedna kada je KMNL liga službeno započela, drugo kolo KMNL-a u sezoni 2018./2019. započelo je utakmicom između Prozora i ekipe Neokatekumena.

Opširnije:Neizvjesno do samoga kraja- Tko će biti najbolja ekipa, a tko najbolji strijelac? 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE