Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

YouthFluence: Održana prva formacija ministranata Vrhbosanske nadbiskupije

Formacija ministranata 3 2021U razdoblju od 22. do 24. siječnja u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. u Sarajevu, održana je prva formacija voditelja ministranata u Vrhbosanskoj nadbiskupiji, u okviru projekta YouthFluence - uključi se, služi i prati. Cilj formacije ministranata je kroz edukativne radionice i igre, pod vodstvom iskusnih animatora i stručnih suradnika, doprinijeti osnaživanju identiteta i uloge ministranata u euharistijskom služenju te stjecanju vještina potrebnih za vođenje skupine.

Opširnije: YouthFluence: Održana prva formacija ministranata Vrhbosanske nadbiskupije 

Prijavite se na master studij u Italiji - Rondine Cittadella della Pace

Slika 1.1. RondineRondine Cittadella della Pace, talijanska NGO osnovana 1997.godine, s ciljem promoviranja dijaloga, ljudskih prava i rješavanja konflikta, otvorila je novi poziv za mlade s područja Bosne i Hercegovine. Organizacija okuplja mlade ljude širom svijeta iz post-konfliktnih zemalja ili onih koje su još u konfliktu (Srednji Istok, Kavkaz, Balkan, Afrika, Južna Amerika), te im nudi jedinstven i orginalan fellowship program, sa sjedištem u World House of Rondine (Toscana).

Opširnije: Prijavite se na master studij u Italiji - Rondine Cittadella della Pace 

YOUTHFLUENCE - Prijave za program formacije voditelja ministranata

ministranti123

U okviru projekta YouthFluence – uključi se, služi i prati kojeg Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ provodi od rujna 2020. godine, organiziramo aktivnosti namijenjene ministrantima, odnosno djeci završnih razreda osnovne škole koja aktivno sudjeluju u euharistijskom služenju u svojim župnim zajednicama.

Svjesni smo kako je postojeći rad s ministrantima živ u našim župama, stoga je cilj aktivnosti ovog projekta povezati mlade i omogućiti im priliku za upoznavanje, te razmjenu iskustava i znanja kako bi bili u mogućnosti zajedno rasti u vjeri.

Opširnije: YOUTHFLUENCE - Prijave za program formacije voditelja ministranata

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2021
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE