Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Kalendar s porukama i izazovima!

Webp.net resizeimagePošalji nekome poruku da ga voliš, otiđi na sv. Misu zornicu ili pokloni nekome cvijet, pošalji nekome razglednicu, nazovi prijatelja iz osnovne škole i dogovori kavu s njim, daruj krv, samo su neki od dnevnih izazova koji krase ovogodišnji kalendar Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Mnogo je toga dobroga što smo učinili prošle godine, no godina koja je ispred nas, od svakoga od nas očekuje najbolje. Upravo zbog toga, djelatnici Centra za mlade u suradnji s grafičkom dizajnericom Adrianom Drljepan osmislili su ovogodišnji kalendar koji kroz dnevne izazove poziva mlade da sitnicom uljepšaju nekome dan, tjedan, mjesec i u konačnici godinu zaključe s mnogo dobrih djela. 

Sigurni smo da svakoga od nas očekuje razdoblje kada ćemo biti nasmijani, sretni, Bogu zahvalni, ali i razdoblje kada ćemo tražiti smisao. Zato, kalendar Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. treba uvijek biti pri ruci mladima kako bi zajedničkim snagama, rješavali izazove koji su pred nama i svijet u kojem živimo činili boljim i ugodnijim za živjeti. 

Osim dnevnih izazova, posebnost kalendara su i motivirajuće poruke volontera i prijatelja Centra za mlade gdje svakog mjeseca s drugom porukom i autorom, podsjećamo mlade da su posebni i ovaj svijet čini ljepšim.
Za sve mlade koji nisu u prilici dobiti kalendar, pozivamo vas da isti preuzmete u PDF verziji sa službene stranice Centra za mlade (nalazi se u desnom kutu stranice ispod Youtube snimka).
Ne zaboravite se zahvaliti Gospodinu zbog svega što vas u ovoj godini očekuje, gdje god bili i što god radili! I sretno vam novih 365 dana izazova i prilika biti boljim osobama!

Josip Milanović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE