IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Volonterska razmjena u Njemačkoj

volunteer in germany

Želiš li se društveno angažirati u nekoj drugoj zemlji?
Oduvijek sanjaš da boraviš jedno vrijeme u stranoj zemlji?

Onda je ovo ponuda za tebe!
Nemoj je propustiti.

Velik broj društvenih projekata čeka na tebe:
- u različitim njemačkim gradovima
- nekoliko različitih polja aktivnosti
- projekti koji odgovoaraju tvojim zanimanjima i očekivanjima!

ZAŠTO NJEMAČKA? - Smještena u srcu Europe, Njemačka nije samo važno sjecište između Zapada i Istoka. Sa svojim živopisnim gradovima, brojnim projektima za mlade i sveučilištima, svojim mirnim i raznolikim prirodnim regijama od mora na sjeveru do Alpa na jugu i multikulturalnim društvom, Njemačka nudi pravo iskustvo za svaku osobu. Štoviše, Njemačka ima četvrto po veličini gospodarstvo na svijetu, što je jedan od glavnih razloga za ogromnu popularnost volonterskih usluga - stoga ne brinite o mogućnostima volonterskih aktivnosti, već ćete pronaći i svoj omiljeni zadatak!

Kroz dugogodišnja partnerstva s nekoliko organizacija za mlade u Njemačkoj, NCM Ivan Pavao II i ove godine nudi mogućnost volonterskih razmjena svim mladim osobama između 18 i 26 godina, s osnovnim poznavanje engleskog ili njemačkog jezika, motiviranim za rad s mladima/djecom i sudjelovanje u aktivnostima organizacije.

Za detaljnije informacije, kontaktirajte ured svakim radnim danom od 08-16h na +38733766226 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja!

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE