IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi iz Svilaja teorijsko znanje o volonterizmu odmah i praktično primijenili

radionica Skole volonterizma u svilajuU subotu, 9. veljače u župi Svilaj uspješno je održana radionica u sklopu projekta Škola volonterizma, kojeg već nekoliko godina Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. uspješno realizira.
Na radionici koju je vodila Amanda Đogaš, predstavnica Regionalnog ureda Centra za mlade u Posavini sudjelovalo je 12 mladih, učenika od 5. do 8. razreda uz pratnju sestre Anne Alberti. Na radionici, protekle subote s mladima se razgovaralo o značaju volonterizma danas kod mladih, te mjestima gdje danas mladi mogu volontirati.

dan bolesnika u svilajuSvoje teorijsko znanje, učenici su već sutra dan, tj. u nedjelju 10. veljače i praktično primijenili, gdje su nakon sv. Mise sudjelovali u organizaciji i realizaciji Dana bolesnika. Naime, starim i nemoćnim župljanima podijelili su pozivnice za događaj koji se održao u župnim prostorijama u Svilaju uz druženje uz kavu, kolače i duhovne pjesme.
Volonteri župe Svilaj pomogli su u pripremanju kave i čaja, te animiranju bolesnika.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE