Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mladi protiv gladi- Akcija Udruge katoličkih studenata Emaus

mladi posterUdruga katoličkih studenata Emaus u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II. i ove godine 29. i 30. ožujka tradicionalno organizira humanitarnu akciju Mladi protiv gladi koja će se održati na području grada Sarajeva.

Žedan sam jedna je od posljednjih Isusovih rečenica na križu. Krist u trenutku svoje muke osjeća žeđ- za čovjekom i njegovom brigom. Jer, želi da ga čovjek ljubi, a tek tako, ljubeći drugoga, čovjek istinski izlazi iz sebe i postaje u punini čovjek.

„Ljubiti one žedne naše ljubavi, prilika je postati čovjek u punom smislu. Mnogi su danas žedni naše ljubavi i pažnje. Mnogi gladuju i materijalno i duhovno. Bili solidaran s drugima, prilika je zaboraviti svoja četiri zida, staviti svoje probleme i potrebe u drugi plan i dati sebe drugima. To je puno više, a ne samo dati od sebe nego dati sebe.“- kazali su članovi Udruge katoličkih studenata Emaus, organizatori humanitarne akcije Mladi protiv gladi.

Za kraj su kazali kako ne možemo promijeniti svijet, ali možemo promijeniti sebe te pozvali sve zainteresirane volontere da ako žele sudjelovati u akciji, svoju prijavu pošalju putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem službene Facebook stranice. Prijave za volontere otvorene su do 18. ožujka.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE