Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: Susret s mladima iz Bihaća

Bihac KopirajU nedjelju 10.ožujka, mladi iz tima međureligijskog i interetničkog projekta Koračajmo zajedno posjetili su Bihać, gdje su u saradnji sa Mrežom mladih Islamske zajednice Bihać, održali radionicu Ti si ti, ja sam ja, na temu na temu nadilaženja stereotipa i predrasuda.

Koordinator projekta u ime mladih Islamske zajednice, Ahmed Tabaković, pozdravio je prisutne i predstavio projekt Koračajmo zajedno, te cilj i aktivnosti. Ostatak druženja moderirali su vršnjački edukatori Stefan Terzić i Ševka Kulovac, razgovarajući s mladima o predrasudama i stereotipima. Učesnici su pokazali zanimanje za temu, te su aktivno sudjelovali i u diskusiji.
Zahvaljujemo se Mreži mladih Islamske zajednice Bihać na suradnji i radujemo se budućem zajedničkom radu na projektu Koračajmo zajedno.

Ševka Kulovac 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE