Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radionica u Zenici: Mladi u borbi protiv nasilja među vršnjacima

Radionica Zenica KopirajU četvrtak, 14. ožujka održana je još jedna radionica u sklopu projekta Klik za zdravlje, Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Naši edukatori Davor Puljić i Blaženko Duvančić su spremili druženje za učenike Katoličkog školskog centra Sv. Pavao u Zenici. S mladima su razgovarali o temi nasilja među vršnjacima, koja je ujedno i druga radionica u sklopu spomenutog projekta. Kroz zanimljiv video učenici su informirani o ovome problemu te koliko je različitih oblika nasilja među vršnjacima, a da mnogi toga nisu ni svjesni. Edukatori su kroz interaktivni razgovor osvijestili mlade o utjecaju nasilja na internetu, a učenici su podijelili razna iskustva koja, iako naizgled banalne situacije, imaju veliki utjecaj na ponašanje i međuvršnjačke odnose.

Radionica u Zenici KopirajU drugom dijelu radionice učenici su u grupnom radu imali zadatak prikazati razred kao grozno mjesto i ponašanja koja bi bila prisutna, te naći način na koji trebaju spriječiti takav odnos u razredu. Za kraj, poslušali su pjesmu koja poziva na poštovanje bližnjih i prihvaćanje svakoga onakvim kakav je. 

Zahvaljujemo KŠC-u sv. Pavao u Zenici, te se radujemo budućem susretu.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE