Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Centar za mlade sudjelovao na seminaru u Nizozemskoj

eastpack 3U okviru europskog programa za mlade Erasmus+, od 7. do 10. ožujka, u Soestu, u Nizozemskoj, održan je seminar pod nazivom East West Dialogues (Dijalozi Istoka i Zapada). Događaj je okupio 24 sudionika iz različitih zemalja sjeverne, zapadne i istočne Europe.

Cilj ovog seminara bio je omogućiti razmjenu znanja i dobrih praksi u medjunarodnom volontiranju u okviru organizacija koje primaju i šalju volontere, te upravljaju projektima.
Na interaktivan i zanimljiv način, sudionici su mogli proći od same aplikacije, preko implementacije projekta i pratnje procesa učenja kod volontera do diseminacije rezultata. Jedan dio seminara bio je posvećen odlasku u Amsterdam, u Kuću Anne Franck gdje se također implemetiraju dva projekta u okviru programa europskih volonterskih servisa koji odnedavno nosi novi naziv - European Solidarity Corps (ESC). 

eastpack 1 Na seminaru je sudjelovala i predstavnica Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II, Minja Todorović, koja je imala priliku predstaviti projektne aktivnosti Centra za mlade, te mogućnosti suradnje s drugim organizacijama.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE