Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Na krilima pjesme- Otvorene prijave na V. festival duhovne glazbe Marijafest BiH

MarijaFest web 1 CopyNakon uspješno realizirana četiri festivala duhovne glazbe Marijafest BiH koji su okupili 50 glazbenih sastava, tradicionalno prvog vikenda u svibnju mjesecu i ove godine Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Radio Marijom BiH organizira peti po redu festival duhovne glazbe.

Ovogodišnji festival koji će se održati pod geslom Na krilima pjesme, održat će se 4. svibnja u sportskoj dvorani Renovabis u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II., a okupit će mlade glazbenike iz Bosne i Hercegovine koji će pjevati u čast Blaženoj Djevici Mariji sudjelujući u bogatom i sadržajnom programu festivala.
Program festivala započet će misnim slavljem, nakon čega će uslijediti radionica za sve sudionike festivala. Cjelodnevni program bit će završen revijalnim festivalom duhovne glazbe na koji se mogu prijaviti glazbene skupine, zborovi, sastavi iz BiH. Svi zainteresirani glazbeni sastavi trebaju ispuniti online prijavu.

Da su mladi iz Bosne i Hercegovine aktivni u pastoralnom razvoju svojih zajednica, svjedoči veliki broj projekata i aktivnosti koje organiziraju kako bi duhovno obogatili sebe, ali i zajednicu iz koje dolaze. No, veliki broj glazbenih sastava duhovne glazbe u Bosni i Hercegovini ipak ima tek nekoliko festivala na kojima mogu pokazati svoje glazbene talente, bez obzira je li riječ o festivala revijalnog ili natjecateljskog karaktera. Na festival duhovne glazbe Marijafest BiH mogu se prijaviti sve profesionalne i amaterske glazbene grupe koje mogu izvoditi svoje autorske ili već ranije izvođene pjesme.
Prijave su otvorene do 19. travnja.

Više informacija o petom festivalu duhovne glazbe pratite na službenoj stranici Centra za mlade Ivan Pavao II., na facebook profilu ili putem kontakt telefona: +387 33 766 225 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Josip Milanović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE