Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenici 9. razreda u Žabljaku razgovarali o važnosti nadilaženja predrasuda

Zabljak radionica KZKroz međureligijski i interetnički projekt Koračajmo zajedno, i ove školske godine je nastavljena suradnja Osnovne škole Ivan fra Frano Jukić u Žabljaku i Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II..

Naime, u srijedu, 20. ožujka 2019. godine, učenici 9. razrda ove škole imali su priliku sudjelovati na radionici Ti si ti – ja sam ja, na temu nadilaženja predrasuda i stereotipa. Vršnjački edukatori Strahinja Savić i Žaklina Brnadić razgovarali su s učenicima o svakodnevnom kreiranju mišljenja o osobama na osnovu nedovoljno provjerenih informacija, potrebi nadilaženja predrasuda i stereotipa te važnosti upoznavanja, prihvaćanja i poštivanja drugog i drugačijeg.
Učenike 9. razreda u razdoblju koje slijedi očekuju još dvije zanimljive radionica u okviru projekta Koračajmo zajedno, kada će imati priliku s vršnjačkim edukatorima razgovarati o običajima naroda u Bosni i Hercegovini te vrijednostima svakog čovjeka, bez obzira na pozadinu koja ga određuje.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE