Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Regionalni ured u Travniku predstavio svoje aktivnosti na Danu općine Travnik

regionalni ured 3 CopyKatolički školski centar Petar Barbarić u Travniku je, u četvrtak 21. ožujka, bio domaćin Dana otvorenih vrata u sklopu Dana Općine Travnik. Cilj ovog programa bio je pokazati djeci i mladima presjek aktivnosti koje se realiziraju u ovom školskom Centru tijekom školske godine, ali i tijekom ljetne stanke.

U sklopu ovog programa predstavljene su aktivnosti Regionalnog ureda Centra za mlade Ivan Pavao II. koji se nalazi u sklopu ovog školskog Centra. Tijekom predstavljanja aktivnosti poseban naglasak je stavljen na aktivnosti sekcije animatora i volontera, čiji su članovi nositelji velikog broja aktivnosti koje se realiziraju pri školskom Centru i Regionalnom uredu te su integralni dio Regionalnog ureda u Travniku. Tako su volonteri predstavili program Mladi za mlade- Formacije animatora i ulogu koju animatori imaju po završetku programa. Posebno je naglašena uloga animatora u realizaciji programa za polaznike produženog boravka kao i za učenike prvih, drugih i šestih razreda osnovne škole tijekom cijele školske godine.

regionalni ured dan otvorenih vrata CopyOsim toga, predstavljeni su i programi međunarodnih razmjena učenika i mladih koje Centar za mlade Ivan Pavao II. i KŠC Petar Barbarić realiziraju kroz zajedničku suradnju. U pitanju su programi u sklopu inicijative Erasmus Plus koji se realiziraju u Austriji, a osim toga predstavljen je i program koji se odvijao u Poljskoj, koji je za svoje učenike KŠC Petar Barbarić realizirao samostalno.

regionalni ured 2 CopyTakođer, predstavljeni su i ljetni kampovi Centra za mlade Ivan Pavao II. na kojima mogu sudjelovati učenici i osnovnih i srednjih škola te programa jačanja kapaciteta kod mladih koji se realiziraju u Centru za mlade u Sarajevu tijekom cijele godine.

Alen Gudalo

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE