Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: Započeo ciklus radionica u OŠ „Pale“

PAle 2 mala 2U akademskoj 2018./2019. godini, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II, u suradnji s Pravoslavnim centrom za mlade Mitropolije dabrobosanske Sv. Petar Sarajevski i Fakultetom islamskih nauka u Sarajevu već nekoliko godina okuplja mlade kroz projekt „Koračajmo zajedno“ s ciljem da im se pruži poticaj da razvijaju osjećaj odgovornosti prema vlastitoj zemlji i otkrivaju bogatstvo različitosti unutar nje.

Od ove godine, projekt se realizira i u saradnji s Osnovnom školom Pale gdje je održan prvi ciklus radionica u 4 odjeljenja, u sklopu sata vjeronauka. Radionice su vodili vršnjčki edukatori Kristina Šurbat, Katarina Trapara, Strahinja Savić i Monika Galić. Na radionicama je učesnicima predstavljen projekt i njegove aktivnosti, a potom su mladi imali priliku saznati više o problemu stereotipa i predrasuda sa kojima se susreće naša zemlja. Tijekom radionica, s mladima se razgovaralo o spomenutim problemima, kroz debate i diskusije gdje su svi sudionici aktivno sudjelovali.
Zahvaljujemo se vjeroučiteljici Aleksandri Srdanović na suradnji kroz međureligijski projekt „Koračajmo zajedno“.

PAle 2 mala 1

Katarina Trapara 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE