Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Održana edukacija za pisanje projekata

edukacija centar CopyU prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. 22. i 23. ožujka održana je dvodnevna edukacija za pisanje projekata za mlade i osobe koje rade s mladima kao podrška projektnim aktivnostima formalnih i neformalnih skupina u Vrhbosanskoj nadbiskupiji koju su vodile djelatnice Centra, Nadežda Mojsilović, Minja Todorović i Marijana Miketek.

Cilj edukacije na kojoj je sudjelovalo 30 mladih bio je osnažiti i unaprijediti znanja i vještine za pisanje projekata kako bi mladi postali ravnopravni pri učešću na natječajima za pisanje projekata te upoznati mlade o osnovnim elementima pisanja projekata. Edukacija je bila usmjerena na natječaj Centra za mlade Ivan Pavao II. na koji mogu aplicirati formalne i neformalne skupine aktivne u župi i svojoj zajednici. Nakon prezentacije rada i djelovanja NCM Ivan Pavao II., te osnovnih elemenata na koje treba obratiti pažnju pri apliciranju na projekt, sudionici su u grupama imali priliku napisati mini projekte.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. će uskoro raspisati natječaj za dodjelu malih grantova za podršku projektima mladih na razini župnih zajednica i dekanata.
Aplicirati na ovaj natječaj moći će sve formalne i neformalne grupe mladih u župama Vrhbosanske nadbiskupije, Udruge i pokreti mladih na razini dekanata, katehete i Vijećnici Vijeća za mlade Vrhbosanske.

Marijana Miketek

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE