Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Započeo ciklus radionica Koračajmo zajedno u Foči i Višegradu

antonio koracajmoU petak 22. ožujka u prostorijama Srednjoškolskog centra Ivo Andrić u Višegradu uspješno je realizirana prva edukativna radionica, čime je započeo ciklus radionica u sklopu međureligijskog projekta Koračajmo zajedno kojeg realizira Nadbiskupijskog centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u suradnji s Pravoslavnim centrom za mlade Mitropolije dabrobosanske Sveti Petar Sarajevski i studentima Fakulteta islamskih nauka.

Radionica koju su vodili vršnjački edukatori Katarina Trapara i Antonio Topalović, učenike tri odjeljenja upoznali su s ciljem projekta, problemima stereotipa i predrasuda u našem društvu. U interaktivnoj radionici, učenici su iskoristili priliku kako bi podijelili svoja vlastita iskustva i saznanja , ali i kako bi naučili važnost nadilaženja predrasuda i stereotipa u društvu. Kroz zanimljivu i edukativnu radionicu, učenici su također imali priliku otkriti ljepotu suživota i međusobnog uvažavanja, složivši se na kraju da upravo međusobno poštovanje može utjecati na svakodnevni život i međusobnu komunikaciju unutar društva.

radionica strahinjaU isto vrijeme dok se održavala radionica u Višegradu, vršnjački edukatori Strahinja Savić i Sunčica Đukanović uspješno su održali radionicu u Srednjoškolskom centru u Foči, čime je također uspješno započeo ciklus radionica u sklopu projekta Koračajmo zajedno i u ovome gradu.

Katarina Trapara

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE