Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Travnik: završen ciklus radionica u okviru projekta "Koračajmo zajedno"

travnik zavrsen ciklus 1U utorak 15. travnja 2019. godine u Mješovitoj srednjoj školi  Travnik u Travniku održana je posljednja od ukupno tri radionice u okviru projekta Koračajmo zajedno kojeg realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II u suradnji s Pravoslavnim centrom za mlade Mitropolije dabrobosanske Sveti Petar Sarajevski i studentima Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu. Tijekom ove školske godine, u aktivnosti projekta Koračajmo zajedno bili su po prvi put zajedno uključeni učenici Katoličkog školskog centra Petar Barbarić i Mješovite srednje škole Travnik.

travnik zavrsen ciklus 2Tema ove radionice je bila  "Slušam te, gledam te - identitet, kultura i vrijednosti“. Učenici su imali priliku saznati nešto više o identitetu, kulturi te zajedničkim vrijednostima te izreći svoje mišljenje o razumijevanju ove tematike. Također, učenicima su predstavljena dva nadolazeće kampa koji se realiziraju u sklopu ovog projekta - Interetnički kamp koji će se po prvi put održati ove godine u  Mostaru i dugogodišnji ekumenski  kamp Friedensgrund. Radionicu su vodili vršnjački edukatori Strahinja Savić i Amina Čolaković.

Amina Čolaković

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE