Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: Završen ciklus radionica u KŠC “Sv. Pavao” Zenica

Zenica 2 1 KopirajU ponedjeljak 13. svibnja u Katoličkom školskom centru Sv. Pavao u Zenici održana je treća, a ujedno i posljednja radionica u ovom ciklusu projekta Koračajmo zajedno koji realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II u suradnji sa Pravoslavnim centrom za mlade Sv. Petar Sarajevski iz Istočnog Sarajeva i studentima Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu.
Zadnja radionica je nosila naziv “Slušam te gledam te - identitet, kultura i vrijednost”, a vodili su je vršnjački edukatori Stefan Terzić i Haris Sarajlija. Učenici trećih razreda gimnazije imali su priliku saznati nešto novo o identitetu i kulturi te shvatiti koje su to zajedničke vrijednosti koje nas povezuju bez obzira na naše etničke i vjerske razlike. Također, treneri su pohvalili koliko su učenici svjesni važnosti međusobnog zajedništva i uvažavanja jedni drugih.
Na kraju radionice učenicima su predstavljeni kampovi koji se realiziraju u toku ovog projekta, i pozvani su na sudjelovanje na Interetničkom kampu u Mostaru i dugogodišnjem ekumenskom kampu Friedensgrund koji će se ove godine održati u Komušini kod Teslića.

Zenica 2 2 Kopiraj

Stefan Terzić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2020
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE