Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Iuvenes Fructus: sedma edukacija na temu morfologija i fiziologija voćki

IF 1U subotu, 18. svibnja, u prostorijama Regionalnog ureda u Kornici, održana je sedma edukacija budućih mladih poljoprivrednika u sklopu projekta Iuvenes Fructus.

Tema edukacije je bila morfologija i fiziologija voćki. Polaznici su imali priliku slušati teoretski dio edukacije koji je predvodila prof. Gorana Blažanović koja je polaznike upoznala s građom voćke, njenim rastom i razvojem.

IF 2

Nakon morfologije obrađena je i fiziologija voćke, gdje su polaznicima predstavljeni i objašnjeni pojmovi fotosinteze, respiracije i oprašivanja. Praktični dio je predvodio dipl.ing.agr. Jozo Miletić, gdje su polaznici u voćnjaku pristupili uklanjanju konkuretnih izboja koji rastu iz podloge.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE